0476 51 78 30

Over

Ik ben Koen Truyers, aannemer ruwbouwwerken. Al meer dan 15 jaar bouw en verbouw ik huizen. Eerst als metser en daarna als ploegleider voor een bouwfirma.

In 2016 startte ik mijn eenmanszaak. Waar ik mijn ervaring als metser en ploegleider combineer om jouw nieuwbouw te zetten of je woning te verbouwen.

Waarom je voor mij zou kiezen?

Omdat je bij mij de mogelijkheid krijgt om mee te helpen. (Ver)bouwen is al duur genoeg. Dus als je de kosten wil drukken door de handen uit de mouwen te steken: meer dan welkom!

Omdat ik doorwerk. Een werkweek telt voor mij dan ook zes dagen. Ik wil net hetzelfde als jij voor jouw project: dat het vooruitgaat. Als ploegleider heb ik de ervaring om alles goed te coördineren. En duidelijk met jou te communiceren.

Omdat ik correct ben. Geen half werk en geen onduidelijke afspraken, maar samen naar een mooi en degelijk eindresultaat.

Omdat je net als ik de klik belangrijk vindt. Dat we op dezelfde golflengte zitten. Daarom begint elke samenwerking altijd met een kennismakingsgesprek.

En omdat ik eer uit mijn werk wil halen. Als ik langs één van mijn afgewerkte projecten passeer, dan wil ik daar zelf ook tevreden van zijn. Dat ik kan denken Amaai, schoon huis. Da hebt ge goed gedaan. Daar haal ik mijn geluk uit.

Vertrouwen is de fundering

Altijd hetzelfde vertrouwde gezicht bij jou op de werf of bij jouw thuis. Een faire prijs.

En een aannemer die hetzelfde wil als jij: dat het vooruitgaat én een mooi eindresultaat.

Ga je bouwen? Heb je renovatieplannen?
Stuur me een bericht of bel me: 0476/51 78 30.
Dan kunnen we kennismaken en jouw plannen bespreken.

 

© Bouwwerken Koen Truyers 2024